Blogger jeg leser 1/3

Etter tips fra Ane Sunde kommer det her en rekke av mine allermest leste blogger. Jeg er oppriktig glad i disse menneskene, og håper de vil fortsette å blogge livet ut!

Del gjerne din bloggfavoritt!

Familien Bleubird er helt på topp. Jeg er helt hodestups forelsket i denne familien, og jeg unner dem alt godt i verden.

Rebekka Seale hadde før jul bloggen Dear Friend, og har nå flyttet over på eget dommene. Hun er illustratør og enormt inspirerende! For ikke å snakke om dyktig på å fotografere og fange det helt spesielle ved hverdagen – uten å repetere seg selv!

Jenny Gordy bak klesmerket Wiksten har en av de mest konsekvent stilistiske bloggene jeg leser. Hver post virker gjennomtenkt, godt redigert og godt illustrert. Hun inspirerer meg til å roe ned og tenke kvalitet!

Kval og Actionfilm. Hvor skal jeg begynne? For noen herlige damer, og for en fin vennegjeng. Egentlig skulle jeg ønsker jeg ikke bare leste denne bloggen, men var en del av den!!!

* Cafe de moca * plus. En blogg jeg har funnet via Instagram og som jeg selvsagt ikke forstår noen verdens ting av, men som jeg støtt og stadig lar øynene hvile på. Jeg elsker at den er så konseptuell og så skandinavisk, men på en japansk måte.

Christine gjør med sitt hus hva jeg gjerne vil gjøre med mitt fremtidige hus: bevare det beste, men fornye det meste!  Og med fornying, mener jeg ikke nødvendigvis å kjøpe nye ting, men å gi møbler og ting ny verdi. Male om, bytte rundt, pusse ned.

Purlbee er bloggen til butikken Purl Soho, som i New York-sammenheng visstnok er selve gralen for yarn n´stuff. Når det kommer til håndarbeid, foretrekker jeg faktisk å se forbi landegrensene våre. For selv om jeg er aldri så glad i både lusekofter, selbuvotter og pulsvarmere, er det noe jeg ikke føler jeg trenger å oppsøke inspirasjon om.

Maya: Elefanter kan fly med ballonger. Veldig inspirerende kreativ dame, helt etter min smak!

 

  1. says

    Det er så fint å skryte litt av folk man liker :-) Spesielt takk for link til Rebekka Seale’s blog. Me like!

  2. says

    Og jeg ville valgt din blogg med! Er ikke så flink å lese blogger lengre, men din blogg og Siggen leste jeg fast! Heldigvis er det liv i din enda! Og Oreooppskriften din brukes ofte, så går jeg blir flinkere å stikke innom!